Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Hebei Bense Metal Company Limited, nyaéta parusahaan profésional husus dina ngarancang, ngahasilkeun, tur masang sakabeh tipe tampilan shelving, rak supermarket, rak gudang / gudang shelving, tugas lampu shelving jeung rak tugas beurat. pabrik na nomeran dina kampung halaman tina rak, Changzhou, kalawan fasilitas canggih tur workmanship profésional. Ngan ngahubungan kami, kami bakal cutatan nu gancang!

wartos

puseur News

puseur News

Hebei Bense Metal Company Limited, nyaéta parusahaan profésional husus dina ngarancang, ngahasilkeun, tur masang sakabeh tipe tampilan shelving, rak supermarket

Advanced and Ultra-High-Strength Steel Ma...
NEW YORK, May 12, 2020 /PRNewswire/ ̵...