Добредојдовте на нашата веб-сајтови!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Хебеј Bense Метал Company Limited, е професионална компанија специјализирана за проектирање, производство и инсталирање на сите видови на екранот полици, супермаркет полици, полици за складирање / магацин полици, светлина должност еколошките и тешки полици должност. Својата фабрика лоцира во родниот град на полиците, Changzhou, со напредни објекти и професионална изработка. Само контактирате со нас, ние ќе ви цитирам брзо!

ВЕСТИ

центар за вести

центар за вести

Хебеј Bense Метал Company Limited, е професионална компанија специјализирана за проектирање, производство и инсталирање на сите видови на екранот полици, супермаркет полиците

Advanced and Ultra-High-Strength Steel Ma...
NEW YORK, May 12, 2020 /PRNewswire/ ̵...