Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Hebei Bense Metal Company Limited, perusahaan profesional specialized ing ngrancang, prodhuksi, lan nginstall kabeh jinis tampilan shelving, rak-rak supermarket, rak-rak panyimpenan / mining shelving, tugas cahya shelving lan rak-rak tugas abot. pabrik sawijining nemokake ing Papan lair saka rak-rak, Changzhou, karo fasilitas majeng lan workmanship profesional. Namung kontak kita, kita bakal Quote sampeyan cepet!

NEWS

tengah News

tengah News

Hebei Bense Metal Company Limited, perusahaan profesional specialized ing ngrancang, prodhuksi, lan nginstall kabeh jinis tampilan shelving, rak-rak supermarket

Advanced and Ultra-High-Strength Steel Ma...
NEW YORK, May 12, 2020 /PRNewswire/ ̵...